Transport marfa Olanda – Romania – Retur

transport marfa olanda

Asiguram transport marfa pe rutele Romania – Olanda, Olanda – Romania precum si transport marfa tur-retur. Principalele orase pe care le avem in vedere sunt urmatoarele cu precizarea ca acoperim intreg teritoriul Olandei: Zoetermeer, Tilburg, Breda, Utrecht, Haarlem, Leiden, Eindhoven, Zwolle, Hertogenbosch, Amersfoort, Maastricht, Enschede, Amsterdam, Haga, Rotterdam, Utrecht Zoetermeer. Transport marfa Olanda tur – retur

Prin firma noastra de transport marfa beneficiati de:

– rapiditate in executarea transportului de marfa si costuri reale pentru marfurile in regim de transport complet-camion de 13,6m lungime podea, 90mc volum si 20 tone incarcatura.

– un timp rezonabil de tranzit si costuri eficiente pentru marfuri in regim de transport grupaj cu camioane, camionete de 16tone mtma,12tone mtma, 7.5tone, mtma, 3.5tone mtma, 2.5tone mtma.

-rapiditate pentru marfurile transportate in regim de transport expres.

-promtitudine in relatia client-transportator.

-asigurarea celei mai bune solutii de transport marfa luand in calcul transportul cu un camion cu prelata, sau camion tip duba, camion decopertabil pe o parte pentru incarcari laterale, sau camioane decopertabile complet pentru incarcari pe sus, camioane prevazute cu lift sau camioane prevazute cu obloane, camioane cu temperatura controlata pentru marfurile perisabile. transport olanda

-tarifare pe un singur sens

Contactati-ne pentru a beneficia de un transport responsabil, rapid, sigur si eficient.

Social
Curs valutar
Linkuri utile

Pentru mai multe detalii referitor la serviciile noastre de Transport marfa va rugam sa ne apelati la numerele de telefon din pagina de Contact. 

Nellytour, societate de inchirieri auto, inchirieri microbuze si transport persoane intern si international, ofera servicii complexe de rent a car si transport persoane.
[Inchirieri microbuze]