Va punem la dispozitie camioane pentru :

in regim de camion complet sau grupaj, precum si transport marfa in regim expres.

Apeland la firma noastra aveti siguranta asigurarii marfii transportate prin asigurari de tip CMR in valoare de 50.000 eur pe rute interne si in valoare de 100.000 eur pe rute externe.

Principalele orase si zone pe care le avem in vedere , fara insa a ne limita la acestea sunt:

La Coruña, San Sebastián, Lugo, Santiago de Compostela, Madrid, Barcelona, Valencia, Zaragoza, Pamplona, Malaga, Bilbao, Sevilla.

Impreuna cu noi puteti transporta toata gama de produse din categoria marfuri generale, paletizate pe europalet sau palet atipic, marfa vrac, marfa la saci, autoturisme, motociclete, utilaje industriale, utilaje agricole, marfa pe baloti(ex. hartie), marfa pe tambur(ex. cabluri), tevi, cosmetice, marfa la role etc.

Printr-o colaborare sustinuta de ambele parti realizam eficientizarea transportului pt. dvs.

Alegem cele mai bune si convenabile solutii de grupaj marfa, respectand cerintele de orar, timp de tranzit si calitate ale clientului.

Prin alegerea transportului in regim expres oferit de firma noastra aveti certitudinea ca marfa dvs. va ajunge la destinatie in timpul expres cerut de dvs. respectand conditii perfecte de transport si calitate pentru marfa. Transport MARFA Spania

Call Now ButtonSUNA ACUM!