Transportam marfuri generale pe camioane incarcate in regim complet pentru marfuri care necesita prin volumul si greutatea mare acest tip de transport.

Transportam marfuri generale in regim de grupaj pentru marfuri care ocupa mai putin spatiu din lungimea, volumul si tonajul unui camion de 13, 6m podea si 90mc volum, si 20 tone incarcatura.

Pentru marfurile urgente va punem la dispozitie transportul de marfa in regim expres cu camionete de 3.5tone mtma sau camionete de 2.4 tone mtma.

Pe timpul transportului marfa este in siguranta deoarece camioanele si camionetele detin asigurari de marfa tip CMR pentru trafic intern si international in valoare de 50.000eur-transport rutier intern, respectiv 100.000 eur – transport rutier international.

Cereti o cotatie de transpot marfa si va asiguram ca pretul va fi real prin faptul ca tarifam transportul de marfa doar pe un singur sens si luam in considerare toate caracteristicile marfii: greutate, lungime, latime, inaltime, volum. Printr-o cerere detaliata de coatie ne ajutati in eficientizarea maxima a transportului marfii dvs. prin alegerea celei mai bune solutii de transport, la un pret rezonabil pentru dimensiunile si tonajul marfii dvs.

Acoperim transportul pe intreg tertoriul Frantei astfel: efectuam transport marfa pe relatia Romania – Franta, Franta – Romania, Romania – Franta – Romania, Franta – Romania – Franta. Printre orasele pentru care asiguram transport Franta amintim aici doar cateva si anume: Grenoble, Rennes, Limoges, Paris, Marsilia, Le Havre, Brest, Caen, Dijon, Le Mans, Strasbourg, Bordeaux, Rouen, Metz, Nancy, Orléans, Lille, Nisa, Lyon, Reims.

Call Now ButtonSUNA ACUM!