Efectuam transport marfa international pentru ruta Romania – Belgia si Belgia – Romania in regim exclusiv, regim grupaj si expres.

Principalele orase pentru care va punem la dispozitie camioane sunt urmatoarele fara a ne limita insa doar la acestea : Bruxelles, Leuven, Namur, Bruges, Tongeren, Aarschot, Gent, Seraing, Hasselt, Sint-Truiden, Kortrijk, Sint-Niklaas, Oostende, La Louvière, Antwerpen, Mons, Arlon, Oudenaarde, Dinant, Charleroi, Diest, Louvain-la-Neuve, Wavre, Mechelen, Roeselare, Mortsel, Mouscron, Nivelles, Zottegem, Ronse, Tienen, Tournai, Aalst, si alte regiuni din Belgia si tarile limitrofe.

Transportul de marfa se poate efectua cu camioane de dimensiuni standard: de 13.6 m lungime, 2.5 m latime si 2.7 m inaltime, 90 m cubi si 20 tone incarcatura. Pentru marfurile voluminoase, care necesita un spatiu mai mare va asiguram transportul cu camioane mega care au ca si caracteristica diferita inaltimea-3m, ducand volumul util al camionului la 100 m cubi.

In functie de marfurile pe care le aveti de transportat, de caracterisitcile acestora, de limitarile si conditiile necesare unui transport care sa pastreze integritatea marfurilor va punem la dispozitie camionete de 1.5 tone mtma, camionete de 2.4 tone mtma, camionete de 3.5 tone mtma, camioane de 7.5 tone mtma, camioane de 12 tone mtma, camioane de 16tone mtma, precum si camioanele prezentate mai sus de 20 tone.

Va rugam sa ne cotactati  si sa ne comunicati toate detaliile marfurilor dvs. pentru ca impreuna sa organizam transportul cat mai eficient  din punct de vedere al pretului si al timpului de tranzit.

Call Now ButtonSUNA ACUM!