Impreuna cu noi puteti asigura transportul international al marfii dvs. in si din Italia.

Printre orasele din care va asiguram transportul si catre care va transportam marfa amintim urmatoarele orase cu precizarea ca nu ne rezumam doar la acestea: Bologna, Florenta, Bari, Roma, Perugia, Milano, Napoli, Torino, Palermo, Genova, Bologna, Cagliari, Parma, Livorno, Trieste, Padova, Brescia.

Firma noastra asigura transport in regim de camion complet, pentru marfuri care ocupa 13, 6m podea sau marfuri paletate cu un volum de 90mc si care au o greutate de 20 tone. Toate marfurile sunt asigurate cu chingi de ancorare asa cum prevad normele europene de transport in vigoare.

Asteptam cererea dvs. de cotatie de pret cat mai detalitata pentru a putea organiza in mod rapid, corect si eficient transportul marfii dvs. pe destinatia ceruta in regim de grupaj pe camion, retinanad exact spatiul necesar marfii dvs. pe camion si evitand astfel costuri care nu sunt necesare pentru transportul unei marfi care se preteaza a fi transportata in regim de grupaj.

Pentru transporturile rutiere in regim complet, grupaj sau expres preturile noastre sunt competitive, tarifarea facandu-se pe un singur sens.

Call Now ButtonSUNA ACUM!