Desi nu a parasit in totalitate perioada de criza financiara, Grecia ramane unul dintre partenerii nostri de afaceri, o tara din care importam nenumarate produse si in care obisnuim sa trimitem numeroase transporturi care contin bunuri realizate la noi in tara. Realizandu-se schimburi importante intre firmele si companiile din Grecia, respectiv Romania, necesitatile serviciilor de transport sunt extrem de ridicate, intr-o continua crestere, am putea spune.

Intelegem extrem de bine acest aspect si suntem intotdeauna dornici sa va oferim o solutie care sa se plieze perfect pe necesitatile dumneavoastra, compania noastra specializata in transportul intern si international derulat pe cai rutiere avand o oferta unica pentru dumneavoastra.

Am capatat o experienta indeajuns de ridicata pentru a ne putea deplasa in majoritatea localitatilor din Romania si din Europa, Grecia fiind una dintre tarile in care ajungem destul de des. Serviciul de transport marfa in Grecia se adreseaza atat exportatorilor cat mai ales importatorilor, compania noastra avand capacitatea de a livra sau de a va transporta in conditii de maxima siguranta marfa pe o ruta Grecia – Romania.

Oferim acest serviciu tuturor firmelor si companiilor romanesti sau elene, fiecare transport efectuat fiind realizat alaturi de masini si camioane omologate. Utilizam atat dube cu o capacitate de 3.5 tone cat si camioane cu o capacitate de pana la 20 de tone, alegerea mijlocului de transport ideal realizandu-se in baza unui audit preliminar.

Astfel, in functie de ruta pe care doriti sa o acoperim si marfa transportata, va oferim o optiune practica si in acelasi timp avantajoasa. Apeland la compania noastra de transport marfa, aveti garantia ca produsele transportate sunt in deplina siguranta, beneficiati de preturi accesibile indiferent de tipul marfurilor transportate si puteti alege orice ruta.

Facem transporturi in orase precum AtenaPireu sau Salonic, adevarate centre comerciale fara de care activitatea anumitor firme romanesti nu ar mai fi una la fel de prospera. Pentru o oferta detaliata, va rugam sa ne contactati.

Call Now ButtonSUNA ACUM!