Organizam transport marfa Germania  – Romania si retur , transport international de marfa, pentru marfurile dvs. in regim exclusiv, regim grupaj si regim expres.

Organizam transporturi rutiere de marfuri generale pe ruta Romania – Germania, Germania – Romania sau tur – retur la tarife pe un singur sens.

Cu noi aveti certitudinea unor costuri reale pentru transportul de marfa, deoarce organizam transport de marfa in regim de transport pe camion complet pentru marfuri voluminoase si care au tonaj mare, in regim de transport grupaj pe camion pentru marfuri care necesita doar o parte a camionului, precum si in regim de transport expres pentru marfuri al caror timp de tranzit in transport este limitat.

Transportul se realizeaza cu camioane de 13.6 m lungime, un volum de 90mc si o greutate de 20 tone incarcatura, camioane mega cu un volum de 100mc, camioane cu o lungime de 7.5m podea cu mtma de 16 tone sau 12 tone, precum si cu camionete si sprintere de 3.5tone sau 2.4tone mtma.

Marfa dvs. este in asigurata pe timpul transportului deoarce detinem asigurari CMR in valoare de 100.000 eur pe camion.

Asteptam cererea dvs. de transport marfa cat mai detaliata pentru a asigura cea mai buna solutie pentru transportul marfii dvs.

Transport marfa Germania:

Orasele si zonele din Germania pentru care asiguram transport sunt urmatoarele cu precizarea ca nu ne rezumam doar la acestea: Karlsruhe,Ingolstadt, Kiel, Potsdam, Berlin, Dresda, Bremen, Essen, Nürnberg, Leipzig, Ulm, München, Köln, Bonn, Rostock Solingen, Stuttgart, Dortmund, Mannheim, Aachen, Ingolstadt, Koblenz, Halle.

Call Now ButtonSUNA ACUM!