transport marfa international

Transport marfa Grecia

Transport marfa Grecia

harta_politica_Grecia.gif

Desi nu a parasit in totalitate perioada de criza financiara, Grecia ramane unul dintre partenerii nostri de afaceri, o tara din care importam nenumarate produse si in care obisnuim sa trimitem numeroase transporturi care contin bunuri realizate la noi in tara. Realizandu-se schimburi importante intre firmele si companiile din Grecia, respectiv Romania, necesitatile serviciilor de transport sunt extrem de ridicate, intr-o continua crestere, am putea spune.

Intelegem extrem de bine acest aspect si suntem intotdeauna dornici sa va oferim o solutie care sa se plieze perfect pe necesitatile dumneavoastra, compania noastra specializata in transportul intern si international derulat pe cai rutiere avand o oferta unica pentru dumneavoastra.

Transporturi de marfa in Grecia si retur

Am capatat o experienta indeajuns de ridicata pentru a ne putea deplasa in majoritatea localitatilor din Romania si din Europa, Grecia fiind una dintre tarile in care ajungem destul de des. Serviciul de transport marfa in Grecia se adreseaza atat exportatorilor cat mai ales importatorilor, compania noastra avand capacitatea de a livra sau de a va transporta in conditii de maxima siguranta marfa pe o ruta Grecia – Romania.

Oferim acest serviciu tuturor firmelor si companiilor romanesti sau elene, fiecare transport efectuat fiind realizat alaturi de masini si camioane omologate. Utilizam atat dube cu o capacitate de 3.5 tone cat si camioane cu o capacitate de pana la 20 de tone, alegerea mijlocului de transport ideal realizandu-se in baza unui audit preliminar.

Astfel, in functie de ruta pe care doriti sa o acoperim si marfa transportata, va oferim o optiune practica si in acelasi timp avantajoasa. Apeland la compania noastra de transport marfa, aveti garantia ca produsele transportate sunt in deplina siguranta, beneficiati de preturi accesibile indiferent de tipul marfurilor transportate si puteti alege orice ruta.

Facem transporturi in orase precum Atena, Pireu sau Salonic, adevarate centre comerciale fara de care activitatea anumitor firme romanesti nu ar mai fi una la fel de prospera. Pentru o oferta detaliata, va rugam sa ne contactati.

www.transibo.ro

TRANSPORT AUSTRIA – transport international

Transport marfa international – AUSTRIA

transport international austria

Efectuam transport marfa international de  marfa pe traseul Romania – Austria si Austria – Romania.

Principalele orase catre care ne indreptam atentia sunt urmatoarele: Vienna, Graz, Linz, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt, Wels, Villach, Sankt Pölten, Dornbirn, Wiener Neustadt, Steyr, Feldkirch, Bregenz, Wolfsberg.

Organizam transporturi de marfa Romania – Austria si retur pentru marfuri generale.

Transportam marfuri generale pe palet (europalet sau palet atipic), marfuri generale la saci, tevi, bare, marfa generala vrac. Etc.

Tarifam transportul dvs. pe un singur sens si tinem cont in efectuarea unui pret de toate cele trei coordonate necesare transportului de marfa generala: greutate marfa, volum marfa, lungime podea ocupata de marfa.

Pentru un transport de marfa care sa asigure un timp scurt de tranzit va punem la dispozitie camioane in regim expres.

Daca marfa dvs. suporta conditiile de transport imreuna cu alte marfuri va punem la dispozitie tipul de transport grupaj astfel incat marfa va fi transportata in conditii optime la un pret competitiv.

Pentru mai multe informatii si tarife, nu ezitati sa ne contactati : Contact

 

TRANSPORT BELGIA – transport international de marfa

Transport international de marfa – Belgia

transport international belgia

Efectuam transport marfa international pentru ruta Romania – Belgia si Belgia – Romania in regim exclusiv, regim grupaj si expres.

Principalele orase pentru care va punem la dispozitie camioane sunt urmatoarele fara a ne limita insa doar la acestea : Bruxelles, Leuven, Namur, Bruges, Tongeren, Aarschot, Gent, Seraing, Hasselt, Sint-Truiden, Kortrijk, Sint-Niklaas, Oostende, La Louvière, Antwerpen, Mons, Arlon, Oudenaarde, Dinant, Charleroi, Diest, Louvain-la-Neuve, Wavre, Mechelen, Roeselare, Mortsel, Mouscron, Nivelles, Zottegem, Ronse, Tienen, Tournai, Aalst, si alte regiuni din Belgia si tarile limitrofe.

Transportul de marfa se poate efectua cu camioane de dimensiuni standard: de 13.6 m lungime, 2.5 m latime si 2.7 m inaltime, 90 m cubi si 20 tone incarcatura. Pentru marfurile voluminoase, care necesita un spatiu mai mare va asiguram transportul cu camioane mega care au ca si caracteristica diferita inaltimea-3m, ducand volumul util al camionului la 100 m cubi.

In functie de marfurile pe care le aveti de transportat, de caracterisitcile acestora, de limitarile si conditiile necesare unui transport care sa pastreze integritatea marfurilor va punem la dispozitie camionete de 1.5 tone mtma, camionete de 2.4 tone mtma, camionete de 3.5 tone mtma, camioane de 7.5 tone mtma, camioane de 12 tone mtma, camioane de 16tone mtma, precum si camioanele prezentate mai sus de 20 tone.

Va rugam sa ne cotactati  si sa ne comunicati toate detaliile marfurilor dvs. pentru ca impreuna sa organizam transportul cat mai eficient  din punct de vedere al pretului si al timpului de tranzit.

TRANSPORT ANGLIA (UK) – Transport marfa international

Transport marfa Anglia – Romania si retur

transport marfa anglia

Organizam transport marfa Anglia (UK) – Romania  si Romania – Anglia (UK) pentru marfurile dvs. in regim exclusiv, regim grupaj si regim expres.

Asiguram transport Anglia pentru urmatoarele orase: Sunderland, Leicester, Dudley, Preston, Londra, Liverpool, Birmingham, Bristol, Leeds, Cardiff, Coventry, Portsmouth, Sheffield, Southampton, Northampton, Wolverhampton, Manchester, , Newcastle upon Tyne, Nottingham, Kingston upon Hull, Reading, Milton Keynes, Stoke-on-Trent, Derby, Norwich, Luton, Plymouth, Bournemouth, si toate celelalte zone si orase din UK .

Va punem la dispozitie camioane complete: 13.6m-L; 2.7m-h; 2.5m-l pentru regim exclusiv.

In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna transportul, alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa.

Pentru marfurile care nu necesita un camion exclusiv va asiguram transportul in regim grupaj, tinand cont de insusirile marfii dvs.cum sunt:lungime, inaltime, greutate,latime, marfa pe palet, marf`a vrac, marfa la sac, etc.

Daca timpul de tranzit al marfii este esential pt. dvs. va punem la dispozitie transport marfa in regim expres, asigurandu-va un transport rapid in conditii optime de tranzit si cost.

TRANSPORT OLANDA – transport marfa international

Transport marfa Olanda – Romania – Retur

transport marfa olanda

Asiguram transport marfa pe rutele Romania – Olanda, Olanda – Romania precum si transport marfa tur-retur. Principalele orase pe care le avem in vedere sunt urmatoarele cu precizarea ca acoperim intreg teritoriul Olandei: Zoetermeer, Tilburg, Breda, Utrecht, Haarlem, Leiden, Eindhoven, Zwolle, Hertogenbosch, Amersfoort, Maastricht, Enschede, Amsterdam, Haga, Rotterdam, Utrecht Zoetermeer. Transport marfa Olanda tur – retur

Prin firma noastra de transport marfa beneficiati de:

– rapiditate in executarea transportului de marfa si costuri reale pentru marfurile in regim de transport complet-camion de 13,6m lungime podea, 90mc volum si 20 tone incarcatura.

– un timp rezonabil de tranzit si costuri eficiente pentru marfuri in regim de transport grupaj cu camioane, camionete de 16tone mtma,12tone mtma, 7.5tone, mtma, 3.5tone mtma, 2.5tone mtma.

-rapiditate pentru marfurile transportate in regim de transport expres.

-promtitudine in relatia client-transportator.

-asigurarea celei mai bune solutii de transport marfa luand in calcul transportul cu un camion cu prelata, sau camion tip duba, camion decopertabil pe o parte pentru incarcari laterale, sau camioane decopertabile complet pentru incarcari pe sus, camioane prevazute cu lift sau camioane prevazute cu obloane, camioane cu temperatura controlata pentru marfurile perisabile. transport olanda

-tarifare pe un singur sens

Contactati-ne pentru a beneficia de un transport responsabil, rapid, sigur si eficient.

TRANSPORT FRANTA – transport marfa international

Transport marfa Franta Romania – retur

transport marfa franta

 

Transportam marfuri generale pe camioane incarcate in regim complet pentru marfuri care necesita prin volumul si greutatea mare acest tip de transport.

Transportam marfuri generale in regim de grupaj pentru marfuri care ocupa mai putin spatiu din lungimea, volumul si tonajul unui camion de 13, 6m podea si 90mc volum, si 20 tone incarcatura.

Pentru marfurile urgente va punem la dispozitie transportul de marfa in regim expres cu camionete de 3.5tone mtma sau camionete de 2.4 tone mtma.

Pe timpul transportului marfa este in siguranta deoarece camioanele si camionetele detin asigurari de marfa tip CMR pentru trafic intern si international in valoare de 50.000eur-transport rutier intern, respectiv 100.000 eur – transport rutier international.

Cereti o cotatie de transpot marfa si va asiguram ca pretul va fi real prin faptul ca tarifam transportul de marfa doar pe un singur sens si luam in considerare toate caracteristicile marfii: greutate, lungime, latime, inaltime, volum. Printr-o cerere detaliata de coatie ne ajutati in eficientizarea maxima a transportului marfii dvs. prin alegerea celei mai bune solutii de transport, la un pret rezonabil pentru dimensiunile si tonajul marfii dvs.

Transport marfa Franta

Acoperim transportul pe intreg tertoriul Frantei astfel: efectuam transport marfa pe relatia Romania – Franta, Franta – Romania, Romania – Franta – Romania, Franta – Romania – Franta. Printre orasele pentru care asiguram transport Franta amintim aici doar cateva si anume: Grenoble, Rennes, Limoges, Paris, Marsilia, Le Havre, Brest, Caen, Dijon, Le Mans, Strasbourg, Bordeaux, Rouen, Metz, Nancy, Orléans, Lille, Nisa, Lyon, Reims.

TRANSPORT SPANIA – Transport international de marfa

Transport marfa Spania – Romania si Retur

transport marfa spania

Va punem la dispozitie camioane pentru :

in regim de camion complet sau grupaj, precum si transport marfa in regim expres.

Apeland la firma noastra aveti siguranta asigurarii marfii transportate prin asigurari de tip CMR in valoare de 50.000 eur pe rute interne si in valoare de 100.000 eur pe rute externe.

Principalele orase si zone pe care le avem in vedere , fara insa a ne limita la acestea sunt:

Transport marfa Spania

La Coruña, San Sebastián, Lugo, Santiago de Compostela, Madrid, Barcelona, Valencia, Zaragoza, Pamplona, Malaga, Bilbao, Sevilla.

Impreuna cu noi puteti transporta toata gama de produse din categoria marfuri generale, paletizate pe europalet sau palet atipic, marfa vrac, marfa la saci, autoturisme, motociclete, utilaje industriale, utilaje agricole, marfa pe baloti(ex. hartie), marfa pe tambur(ex. cabluri), tevi, cosmetice, marfa la role etc.

Printr-o colaborare sustinuta de ambele parti realizam eficientizarea transportului pt. dvs.

Alegem cele mai bune si convenabile solutii de grupaj marfa, respectand cerintele de orar, timp de tranzit si calitate ale clientului.

Prin alegerea transportului in regim expres oferit de firma noastra aveti certitudinea ca marfa dvs. va ajunge la destinatie in timpul expres cerut de dvs. respectand conditii perfecte de transport si calitate pentru marfa. Transport MARFA Spania

TRANSPORT GERMANIA – transport international de marfa

Transport marfa Germania – Romania si Retur

transport-marfa-germania

Organizam transport marfa Germania  – Romania si retur , transport international de marfa, pentru marfurile dvs. in regim exclusiv, regim grupaj si regim expres.

Organizam transporturi rutiere de marfuri generale pe ruta Romania – Germania, Germania – Romania sau tur – retur la tarife pe un singur sens.

Cu noi aveti certitudinea unor costuri reale pentru transportul de marfa, deoarce organizam transport de marfa in regim de transport pe camion complet pentru marfuri voluminoase si care au tonaj mare, in regim de transport grupaj pe camion pentru marfuri care necesita doar o parte a camionului, precum si in regim de transport expres pentru marfuri al caror timp de tranzit in transport este limitat.

Transportul se realizeaza cu camioane de 13.6 m lungime, un volum de 90mc si o greutate de 20 tone incarcatura, camioane mega cu un volum de 100mc, camioane cu o lungime de 7.5m podea cu mtma de 16 tone sau 12 tone, precum si cu camionete si sprintere de 3.5tone sau 2.4tone mtma.

Marfa dvs. este in asigurata pe timpul transportului deoarce detinem asigurari CMR in valoare de 100.000 eur pe camion.

Asteptam cererea dvs. de transport marfa cat mai detaliata pentru a asigura cea mai buna solutie pentru transportul marfii dvs.

Transport marfa Germania:

Orasele si zonele din Germania pentru care asiguram transport sunt urmatoarele cu precizarea ca nu ne rezumam doar la acestea: Karlsruhe,Ingolstadt, Kiel, Potsdam, Berlin, Dresda, Bremen, Essen, Nürnberg, Leipzig, Ulm, München, Köln, Bonn, Rostock Solingen, Stuttgart, Dortmund, Mannheim, Aachen, Ingolstadt, Koblenz, Halle.

TRANSPORT ITALIA – transport marfa international

Transport marfa Italia – Romania si Retur

transport marfa italia

Impreuna cu noi puteti asigura transportul international al marfii dvs. in si din Italia.

Transport marfa Italia

Printre orasele din care va asiguram transportul si catre care va transportam marfa amintim urmatoarele orase cu precizarea ca nu ne rezumam doar la acestea: Bologna, Florenta, Bari, Roma, Perugia, Milano, Napoli, Torino, Palermo, Genova, Bologna, Cagliari, Parma, Livorno, Trieste, Padova, Brescia.

Firma noastra asigura transport in regim de camion complet, pentru marfuri care ocupa 13, 6m podea sau marfuri paletate cu un volum de 90mc si care au o greutate de 20 tone. Toate marfurile sunt asigurate cu chingi de ancorare asa cum prevad normele europene de transport in vigoare.

Asteptam cererea dvs. de cotatie de pret cat mai detalitata pentru a putea organiza in mod rapid, corect si eficient transportul marfii dvs. pe destinatia ceruta in regim de grupaj pe camion, retinanad exact spatiul necesar marfii dvs. pe camion si evitand astfel costuri care nu sunt necesare pentru transportul unei marfi care se preteaza a fi transportata in regim de grupaj.

Pentru transporturile rutiere in regim complet, grupaj sau expres preturile noastre sunt competitive, tarifarea facandu-se pe un singur sens.

Social

Curs valutar

Linkuri utile

Pentru mai multe detalii referitor la serviciile noastre de Transport marfa va rugam sa ne apelati la numerele de telefon din pagina de Contact. 

Nellytour, societate de inchirieri auto, inchirieri microbuze si transport persoane intern si international, ofera servicii complexe de rent a car si transport persoane.
[Inchirieri microbuze]