Transport marfa international – AUSTRIA

transport international austria

Efectuam transport marfa international de  marfa pe traseul Romania – Austria si Austria – Romania.

Principalele orase catre care ne indreptam atentia sunt urmatoarele: Vienna, Graz, Linz, Salzburg, Innsbruck, Klagenfurt, Wels, Villach, Sankt Pölten, Dornbirn, Wiener Neustadt, Steyr, Feldkirch, Bregenz, Wolfsberg.

Organizam transporturi de marfa Romania – Austria si retur pentru marfuri generale.

Transportam marfuri generale pe palet (europalet sau palet atipic), marfuri generale la saci, tevi, bare, marfa generala vrac. Etc.

Tarifam transportul dvs. pe un singur sens si tinem cont in efectuarea unui pret de toate cele trei coordonate necesare transportului de marfa generala: greutate marfa, volum marfa, lungime podea ocupata de marfa.

Pentru un transport de marfa care sa asigure un timp scurt de tranzit va punem la dispozitie camioane in regim expres.

Daca marfa dvs. suporta conditiile de transport imreuna cu alte marfuri va punem la dispozitie tipul de transport grupaj astfel incat marfa va fi transportata in conditii optime la un pret competitiv.

Pentru mai multe informatii si tarife, nu ezitati sa ne contactati : Contact

 

Social
Curs valutar
Linkuri utile

Pentru mai multe detalii referitor la serviciile noastre de Transport marfa va rugam sa ne apelati la numerele de telefon din pagina de Contact. 

Nellytour, societate de inchirieri auto, inchirieri microbuze si transport persoane intern si international, ofera servicii complexe de rent a car si transport persoane.
[Inchirieri microbuze]