Transport frigorific

Suntem compania care a efectuat cele mai multe transporturi frigorifice in ultimii cinci ani, acest domeniu de activitate reprezentand principala noastra ocupatie de-a lungul timpului. Ce inseamna transport frigorific de marfa? Conform specificatiilor tehnice puse la dispozitie de catre specialistii nostri, transportul frigorific nu este nimic altceva decat o solutie prin care puteti deplasa o cantitate de marfa avand deplin control al temperaturii pe toata durata expeditiei.

De regula, transportam marfuri perisabile in stare congelata sau refrigerata, capacitatea tehnologiei implementata pe masinile noastre oferindu-va posibilitatea de a regla temperatura la valori cuprinse intre – 30°Csi 30°C, pe intreaga durata a transportului existand o monitorizare permanenta a indicilor pentru a nu pune in pericol cantitatea de marfa.

Tipuri de produse ce pot fi transportate in regim frigorific

  • Orice tip sau preparat din carne: pui, peste, porc sau semipreparate;
  • Fructe si legume congelate sau refrigerate;
  • Orice produs alimentar care prezinta un risc sporit de perisabilitate;
  • Produse specifice medicinei sau farmaciei;
  • Diverse alte marfuri perisabile care pot fi transportate doar la o anumita temperatura.

Dispunem de o flota de masini omologate, care ne ajuta intotdeauna sa ajungem in timp util la orice destinatie. Astfel, alaturi de masini de diverse tonaje ale caror functionalitati sunt de varf, am implementat agregate frigorifice in care depozitam marfurile dumneavoastra. Daca transportul clasic poate fi derulat doar de catre un sofer, in cazul transporturilor frigorifice va punem la dispozitie personal calificat, capabil sa monitorizeze permanent produsele.

Fiecare remorca frigorifica este echipata cu sisteme moderne de supraveghere a temperaturii si a marfurilor de la interior. Mentinand in permanenta sub control fiecare detaliu al transportului, compania noastra a capatat un renume in acest domeniu de activitate si reuseste sa va puna la dispozitie solutiile optime pentru orice tip de marfa. Doua persoane abilitate vor insoti marfa pe toata durata transportului asigurandu-i, astfel, conditii optime pentru a putea ajunge in deplina siguranta la destinatie.

Ne gasiti si pe Bursa de transport

Social
Curs valutar
Linkuri utile

Pentru mai multe detalii referitor la serviciile noastre de Transport marfa va rugam sa ne apelati la numerele de telefon din pagina de Contact. 

Nellytour, societate de inchirieri auto, inchirieri microbuze si transport persoane intern si international, ofera servicii complexe de rent a car si transport persoane.
[Inchirieri microbuze]